Northern Exposure: snow storms

Die eerste dagen in Girdwood/Alyeska werden we getrakteerd op een andere typische Alaska-treat: onvoorspelbaar en -stelbaar slecht weer, inclusief sneeuwstormen, regen, wind en volledige ‘whiteouts’... de golf van Alaska, het stuk Pacific net ten zuiden van Alaska werkt als een draaikolk die voortdurend stormen afstuurt op het vasteland. We skieden dan ook wat in Alyeska resort en het zware weer had natuurlijk 1 positief effect: waist deep powder – ofte fantastisch Tiefschnee skien! En er was meer dan genoeg maagdelijk wit spul voor de weinigen die zich op de piste hadden begeven.

Ondertussen, in de Bering-straat:


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.