We’ve left the lower 42…

... and arrived well in Girdwood, about 40 miles south of Anchorage. It’s snowing like crazy now, but yesterday we got some good skiing in (unfortunately no flying yet though). Cingular of course doesn’t work (so no phone connectivity for me) and an arm and a leg is being charged for any communication means, including accessing the Net – don’t even mention Wifi – it’s old-fashioned dial-up or hook-up and pay $$$ per minute. So probably you won’t read too many updates here any time soon, but rest assured, I’ll mention one thing: Alaska is great!!

One Response to “We’ve left the lower 42…“

  1. Californication » Blog Archive » Rain, mud, snow Says:

    [...] Het blijft hier maar op z’n Belgisch regenen, bah. En zondag is het alweer de Sea Otter Classic, waar uw dienaar alsook de Ayatola acte de presence verondersteld worden te geven. Het gaat er een modder-fest worden. Vorig jaar zat ik rond deze tijd nog in Alaska; nu hou ik het wat powder skien betreft voorlopig bij kwijlen om foto’s als onderstaande, die ik onlangs van een collega meekreeg: snowcat skien in Chatter Creek, British Columbia. Hoewel, in de Sierra’s blijft het ondertussen maar sneeuwen, dus misschien zit nog-een-fin-de-saison tripje er wel in… [...]


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.