Latest buzz in town

Zijn bloggen, podcasten, photo-sharing sites, de Google-IPO enzovoort ingredienten voor een nieuwe (mini-)dotcom boom in de Valley? In ieder geval, de nieuwste buzz in town komt van Evan Williams, de oprichter van Blogger die ongeveer een jaar na de overname door Google opgestapt was en nu (met een hoop Google-stock miljoentjes op zak?) samen met een zekere Noah Glass Odeo heeft opgestart, dat software tools voor podcasting gaat ontwikkelen en een brede doorbraak van het verschijnsel hoopt te forceren. Williams had Glass, die al een tijdje bezig was met ‘Audiobloggen’, ontmoet als gebuur in zijn appartement in het Mission-district in San Francisco (een van de voordelen van software-types is overigens dat er zoveel software-werkgelegenheid in de City te vinden is, zodat ze probleemloos kunnen leven en werken in de stad, terwijl wij arme hardware-ingenieurs altijd opgezadeld worden met de keuze tussen een ellendige ‘commute’ of wonen in de eerder slaperige stadjes op het Peninsula). Enfin, als de regenachtige dagen hier blijven aanhouden zou ik eens wat moeten gaan rondprullen en bekijken of dat podcast-gedoe het missen van enige slaap waard is…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.