Desert flower power

Regen, veel regen. Dat kregen we hier de afgelopen weken te verwerken. Maar zelfs een natte Californische winter is naar Belgische normen droog. Het ziet er voor de komende dagen alweer zonnig uit, en een leuk neveneffect van de veelvuldige neerslag zijn de ‘desert wild flowers’. De woestijnen in het zuiden (Anza-Borrego, Death Valley, Mojave) gaan er voor een korte periode als een psychedelisch kunstwerk uitzien, wanneer alles in bloei staat en vlakten en valleien zo groot als Belgische provincies overdekt zijn met bloemen van alle soorten en kleuren. Hierbij dan ook een nota aan mezelf: check regelmatig deze desert flower barometer-site, hou de Ducati vertrekkensklaar, de camera in aanslag.


Foto: Anza-Borrego woestijn, van www.desertusa.com


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.