Wintertoestanden

Een typisch symptoom van verregaande Californication is: groeiende intolerantie tegen regen en kou – inderdaad, een mens verwordt hier tot weer-wuss. Nu het stevig wintert in het Westen, ben ik enigzins opgelucht sinds vorige week terug over een bolide te beschikken (Subaru Outback via Craigslist). Ik zat een dikke maand zonder kooi, maar gelukkig waren de elementen genadig.
Hierbij nog een paar links om deze donkere tijden door te komen: een Economist artikel over Einstein (het is binnenkort 100 jaar geleden dat zijn eerste baanbrekend artikel werd gepubliceerd), en een gedegen verklaring over het blauw-zijn van water.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.