Arastradero ride

Gisteren gaan mountainbiken in Arastradero park. Aangezien ik nog steeds Car-less in California ben (zonder auto zit), diende ik tevens van mijn appartement richting park te fietsen – het was gelukkig een zonovergoten warme decemberdag© California. In Arastradero werd ik opgewacht door T en I; het was al een tijdje geleden dat ik hier reed en opnieuw werd ik aangenaam herinnerd aan het feit dat er in Arastradero een uitermate entertainende lus uitgestippeld kan worden – met hopen singletrack, een klimmetje met een serie switchbacks, de ‘jumps’, het ‘reservoir’ en de afdaling op het eind: T had zijn nieuwe Nokia bij met daarin een camera en nam een paar fotootjes in het reservoir – de kwaliteit (640×480 resolutie) is behoorlijk crappy, niettemin vind ik mijn zonnestraal-foto redelijk geslaagd.Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.