Impact

Het nieuwe skiseizoen is nu al een tijdje bezig (cfr onze Thanksgiving-trip) en ik wou het vaderland toch eens attent maken op het bestaan van Warren Miller. Miller is een ‘professional ski-bum’ die in de US beroemd is geworden omdat hij bij de aanvang van elke winter, nu reeds 55 jaar lang, met een nieuwe ski-film uitkomt. De films, documentaires, zitten boordevol spektakulaire ski- en snowboard-stunts op fantastische lokaties over de ganse wereld. Warren Miller (nu in de tachtig jaar oud) staat al lang synoniem voor een heel productiebedrijf, de meester zelf doet niet veel meer dan de commentaar inspreken… en veel skien. De films zijn redelijk amusant, hoewel ze eigenlijk onderling bijna inwisselbaar zijn. Een gratis liftticket voor Heavenly bij aankoop van een filmticket is ook meegenomen.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.