Eerste regen

De herfst is bij deze ook in de Bay Area officieel begonnen; de nachten worden kouder en het heeft hier gisteren in the Valley… geregend! Voor het eerst sinds begin april geloof ik dus u begrijpt dat dit voor wat aanpassingsproblemen zorgde (‘hoe durft die regen mijn weekendplanning verstoren!’). Niettemin heeft dit herfstoffensief een leuk neveneffect: de alomtegenwoordige zomer-fog aan de kust is verdwenen, en na het optrekken van de kortademige regenwolken is de lucht kristalhelder en blauw zoals ze alleen in California blauw kan zijn (zie ook ‘Palo Alto’ van Radiohead). En de oceaan is overdonderend prachtig – een trip per Ducati naar Half Moon Bay was dan ook op zijn plaats gisteravond (zie foto op San Gregorio beach) .

2 Responses to “Eerste regen“

  1. Ayatola Hombre Says:

    Pfff. De lucht is New York is veel blauwer!

  2. El Hombre Says:

    Nonsens! De lucht van New York hangt vol met doempige smog…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.