Olympische Spelen

De Olympische Spelen gaan dit jaar grotendeels aan mij voorbij; wat het bekijken op televisie betreft althans: ze zijn hier wel te volgen op NBC (een station dat ik met mijn antenne op enigszins krakkemikkige wijze kan ontvangen), maar het ongelooflijk irritant gekwek van de Amerikaanse commentatoren-snoeshanen alsook de reclameblokken die elke vijf minuten opduiken maken dit een enorm korvee.
Het internet dan maar – op de site van Sporza viel mij deze foto van de Belgische kajakkers Maesen en d’Haene op, genomen net nadat ze hun halve finale gewonnen hadden – let in het bijzonder op het toch wel onorthodoxe vreugdegebaar van de tweede bootsman…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.