Den Duitsch was inderdaad te pakken…

Voor wie hierbij vragen heeft: cfr. de kop in het Laa(g/t)ste Nieuws de dag voor de befaamde match gefloten door Roethlisberger tijdens de Wereldbeker 1994 in de US.
Ik ben uiteindelijk dan toch gezwicht (in tegenstelling tot de boycot die ik eerder afriep) en heb een $15 fee betaald op de Euro 2004 website teneinde de uitgebreide samenvattingen etc te kunnen bekijken.
Daarbij ben ik gisteren zowaar voor de Hollanders beginnen supporteren; hoewel, het doelpunt van Ballack was van adembenemende schoonheid. Nistelrooij is dan weer zeer effectief maar hij scoort niet ‘mooi’, niet gracieus genoeg naar mijn zin.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.