Brussels by morning…

Ben maandag (namiddag) goed en wel in Belgie gearriveerd. Dinsdagochtend om 6 uur opgestaan teneinde mij tijdig in Brussel aan de US ambassade te kunnen presenteren – een ietwat overdreven inderdaad, maar ik heb hierdoor een goede ochtendwandeling doorheen Brussel op mijn actief kunnen brengen. Lunch met Natalie op het dak van het muziekinstrumenten museum (nabij Kunstberg, en een Victor Horta-gebouw); gorgeous uitzicht over de Stad in de aanwezigheid van sprankelend gezelschap, goede spijzen en drank; niet te versmaden. En het is mooi weer! Gisteren dan: een mtb tocht met mijn pa nabij de Kluisberg. Mijn fiets heeft de vliegrit goed doorstaan – er waren enkel een paar uit de kluiten gewassen krassen op de case – maar de bike zelf is onaangeroerd. Straks: terug naar Brussel en de ambassade…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.