Gmail invite

Ik heb twee invites voor een Gmail-account, u weet wel, de experimentele Google e-mail service met 1 GB free diskspace. Eentje ervan heb ik aan Ayatollah Hombre geschonken, aangezien hij toch de grootvizier van ‘all things Internet’ is en aangezien zijn urban hipster imago absoluut vereist dat hij zo’n account heeft. Nu stelt zich de vraag: wat doe ik met de tweede invite? Ik zou hem op Ebay kunnen verkopen, waar ze voor zo’n 30 a 40 dollar over de toonbank gaan, maar dit zou een laaghartige kapitulatie voor een perverse vorm van kapitalisme betekenen. Zodus heb ik besloten hem hier aan te bieden. Stuur mij een e-mail met een gefundeerd betoog waarom u de account zou willen; ik verzamel de kandidaturen en selekteer een gelukkige winnaar! Denk eraan, met een Gmail account bent u onmetelijk cyber-cool en zal u aanbeden worden door busladingen geek-groupies!

I have one Gmail-account to give away (I already gave one to Ayatollah Hombre, in order to enforce his prominent position on the Manhattan dating scene). If you want to get it, send me an e-mail with some strong arguments why I should give it to you – I’ll admit, knowing me will help. Don’t forget, this Gmail-account will give you heaps of cyber-coolness and may provide you with dozens of geek-groupies.
Too late – post has auto-destroyed!


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.