Joshua Tree trip

Weinig recente entries, wegens te druk bezig met rondtoeren. Nadat ik vorige week erin geslaagd was het voorwiel van mijn Ducati te demonteren teneinde de band te vervangen, en het opnieuw op min of meer correcte wijze te installeren, ben ik vrijdag vlak na de ‘bedrijfspicnic’ die we die dag hielden halsoverkop met de moto richting LA vertrokken; aldaar zou ik Tom ontmoeten om een weekendje rond te hangen in onder meer Joshua Tree National Park – in de volksmond ook wel het ‘park der Jos-bomen’. Het werd een uitermate geslaagde trip, en we zijn zonder al te veel brokken ook veilig terug thuis geraakt. Meer daarover later, als ik de foto’s post, maar bij deze alvast een teaser: mijn ‘bed ’ nabij onze kampeerplaats (voor de gelegenheid, en in de geest van U2, in stijlvol sepia)...


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.