Coyote Hill

Vorige zondag was ik even langs het werk gegaan en besloot van de gelegenheid gebruik te maken om naar de top van de Coyote Hill te hiken. Coyote Hill intrigeert mij al een hele tijd: het is natuurlijk gewoon de heuvel aan de overkant van de straat (‘Coyote Hill Road’, jawel), maar het interessante is dat hij helemaal afgespannen is met prikkeldraad, op een paar poorten (die op slot zijn) na. Er staan doorgaans een hoop paarden te grazen, af en toe zie je er ruiters. Coyotes heb ik er nog niet gezien, slangen wel (onlangs nog een grote ‘gopher snake’). Volgens mij was de top van de heuvel een geschikte plaats om een kunstzinnige foto van PARC te nemen – ik moest dus wel eerst over de hekken klauteren, maar dat bleek geen probleem. Ik was echter geen vijf minuten aan het rondlopen op de glooiende weiden achter de draad of een hoop ruiters hadden mij al in het vizier – ik vreesde het ergste, want in de US lachen ze niet met ‘trespassing’, maar gelukkig bleken het vriendelijke ruiters. De foto’s dan – helaas bleken deze danig tegen te vallen: PARC was gedeeltelijk aan het zicht onttrokken door een hoop hinderlijke struikgewassen en tot overmaat van ramp raakte mijn lens vuil waardoor de helft van de foto’s in het water vielen. Het onderstaande moet dan maar volstaan (het gebouw dichtst bij de weg, min of meer op de voorgrond, is PARC - daarachter, Palo Alto – Silicon Valley)...


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.