Los Hombres en Google

Loshombres.org stijgt in aanzien wat betreft Google-fahigheid: voer ‘los hombres’ in als zoekterm (toch vaag en algemeen) en we staan op nummer 10! Daarom is het tijd voor een prentje met daarop enige Hombre-emanaties, gegenereerd door de MMS ge-enablede telefoon van onze Secretaris-Generaal (dit is eigenlijk een overname van mijn berichtje op de Los Hombres nieuws site):
– de artistiek en getormenteerd voor zich uit starende Hombre (Peter in een van zijn Rimbaud-impressies) – de dossiervretende ‘nieuwe zakelijkheid’ uitademende Hombre (Erwin, in politiek-correcte outfit) – de ‘far out awesome man!’ trippende Hombre (Walter, geen commentaar nodig!) – de ‘wat zijn ze hier nu weer aan het lappen’ nuchtere Hombre (Bart, een aantal existentiele twijfels aan het onderdrukken)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.