Bella Vista

De laatste paar dagen waren zonovergoten prachtig en zijn een reminder waarom California zo geweldig is: het is de 11e februari en ik ben daarnet in shorts bij wijze van lunchpauze gaan mountainbiken richting de top van de Black Mountain. De klim op het singletrack gedeelte is een favoriete chronorit van mij en met een tijd van net boven de 17 minuten bleek ik nog zo slecht in vorm niet te zijn (mijn recordtijd is 15m50s) – het feit dat ik een drietal die een stuk voor mij vertrokken waren danig in het zand liet bijten was natuurlijk een niet onaangenaam gegeven. Ik volgde het Bella Vista trail en dit heeft zijn naam niet gestolen – de simultane uitzichten op oceaan en baai zijn niet te versmaden – en in de winter eigenlijk beter dan in de zomer, wanneer er bijna altijd een laag mist rond de kusten hangt.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.