Rush Limbaugh is a big fat idiot and other observations

Blijkt dat Limbaugh (een soort Amerikaanse talkshow host versie van Filip De Winter) verslaafd is aan pain killers en dat hij zichzelf heeft laten opnemen in een ontwenningskliniek. Ik stel voor dat we Rush’s eigen advies opvolgen en de hypocriete vetzak in de Mississipi jagen:
“Limbaugh routinely condemns drug abusers and said in 1995 that “too many whites are getting away with drug use. The answer is to find (them), convict them, and send them up the river.” (uit het yahoo nieuws article)
Ondertussen heeft de voortreffelijke Al Franken een nieuw boek uit dat ik dringend op mijn te-lezen-lijst moet zetten…


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Overname van foto's en teksten toegestaan mits bronvermelding.